Zorg

Wilma Panneman interim-bestuurder HAGV

Neemt hiermee tijdelijk honneurs Ruud Münstermann waar

Wilma Panneman interim-bestuurder HAGV

Wilma Panneman

Ede,
Wilma Panneman begint als interim-bestuurder bij Huisartsen Gelderse Vallei (HAGV). Panneman neemt hiermee tijdelijk de honneurs van Ruud Münstermann waar.

Wilma Panneman (57 jaar) is bedrijfseconoom met een brede ervaring in maatschappelijke organisaties. Ruim 12 jaar werkt ze uitsluitend als interim manager in de zorg. De laatste jaren als interim directeur in de VG-sector (verantwoordelijk primair proces) en de GGZ (algemeen directeur volwassenenzorg). Haar focus is het verbeteren en ontwikkelen van organisaties met aandacht voor zowel structuur als cultuur.

Opdracht aan Wilma Panneman

Wendela Hingst, voorzitter Raad van Commissarissen (RvC): ”De keuze voor Wilma Panneman als interim-bestuurder was unaniem vanuit een breed gezelschap, waarin ook het coöperatiebestuur, de ondernemingsraad (OR) en cliëntenraad vertegenwoordigd waren. De RvC en het bestuur kiezen voor een interim-bestuurder om de bestuurlijke continuïteit te borgen in de organisatie na een onrustige periode.”

”Daarnaast zien we de mogelijkheid deze bestuurder haar observaties over HAGV in adviezen aan bestuur en RvC te laten verwerken, zodat we meer inzicht hebben in waarmee de organisatie op de langere termijn gediend is’, aldus Wendela Hingst. ‘Hierbij krijgt Wilma de opdracht collega’s en gremia uitgebreid te betrekken.”

Vorig bericht Cultuurfonds Gelderland organiseert informatiebijeenkomst over indienen aanvragen
Volgend artikel Weer een deel in hoogwaardig fietsroutenetwerk klaar

Nu op WijGelderland