Infra

Van Geleuken Infra en de Biggelaar Groep slaan handen ineen

Van Geleuken Infra en de Biggelaar Groep hebben handen ineengeslagen nieuw bedrijf te starten

Van Geleuken Infra en de Biggelaar Groep slaan handen ineen

Velddriel,
Van Geleuken Infra en de Biggelaar Groep hebben de handen ineengeslagen een nieuw bedrijf te starten. van Geleuken Energie en Water gaat zich vanuit het Gelderse Velddriel richten op aanleg en onderhoud van de Nederlandse onder- en bovengrondse infrastructuur.  

De landelijke energiebehoefte groeit. Daarnaast vraagt het klimaat om minder uitstoot en andere vormen van energie. Het elektriciteitsnet moet op grote schaal worden uitgebreid en andere energiedragers zoals waterstof doen hun intrede. Ook is een toenemende vraag te zien naar woningen en naar drinkwateraansluitingen. Naast deze veranderingen en uitbreidingen is het van belang dat bestaande netwerken in stand blijven, worden onderhouden en tijdig worden vervangen.

Infrastructuur op de schop

“Hoe de transitie er ook uit gaat zien, een groot deel van de infrastructuur zal op de schop gaan en vormt een grote uitdaging.”, aldus de bedrijven.  Als hoofd- en onderaannemer gaat van Geleuken Energie en Water projecten realiseren voor netbeheerders, projectontwikkelaars en (collega) aannemers.

Vorig bericht Grootste openluchtbioscoop Europa in Apeldoorn
Volgend artikel Zeumeren Watersport meest favoriete terras Gelderland

Nu op WijGelderland