Samenwerking

Planon gaat samenwerken met Microsoft 

Uitbreiding van Planons software voor gebouwbeheer cloudaanbod met Microsoft Azure biedt meer keuzevrijheid

Planon gaat samenwerking met Microsoft 

Planon, een leverancier van slimme duurzame software voor gebouwbeheer, en Microsoft kondigen vandaag de toevoeging van Microsoft Azure aan Planons cloudplatform aan. Bestaande en nieuwe klanten van Planons geïntegreerde softwareoplossingen voor vastgoed- en facility management (IWMS) hebben nu de mogelijkheid om de cloudtechnologie te kiezen die het beste bij hun bedrijf past. Daarnaast zal Planon gebruikmaken van Microsoft Azure Marketplace om enkele van zijn populairste softwareproducten te presenteren. In eerste instantie zal dit zowel Planon IWMS als Planon Workplace Edition en Planon Workplace Insights omvatten. Later zal dit worden uitgebreid naar andere softwareoplossingen van Planon.

Flexibiliteit, eenvoud en veiligheid

Henk Laracker, Chief Technology Officer bij Planon: “We zijn er trots op onze samenwerking met Microsoft verder uit te breiden en toe te treden tot het partner-ecosysteem. Door Microsoft Azure toe te voegen als alternatief voor ons huidige aanbod van cloudtechnologie voor ons Planon Platform, kunnen we onze klanten de flexibiliteit bieden om de cloudleverancier van hun voorkeur te kiezen, op basis van hun interne (IT-)voorkeuren. Bovendien zijn wij, als fervente voorstanders van de open-platformbenadering, ervan overtuigd dat onze toetreding tot de Microsoft Azure Marketplace klanten een eenvoudig te implementeren, veilige en schaalbare integratie van onze slimme duurzame softwareoplossingen zal bieden.”

“Behoeften beter ondersteunen”

Hermien Roebersen, Global Partner Solutions Lead bij Microsoft: “We zijn verheugd Planon te verwelkomen in ons Microsoft Cloud Partner-programma. Het is geweldig om te zien dat de klanten van Planon nu toegang hebben tot onze Microsoft Azure Cloud Services en de Microsoft Azure Marketplace. De uitbreiding van ons partnerschap betekent dat we de klanten nog meer mogelijkheden kunnen bieden om hen beter te ondersteunen in hun behoeften.”

Vorig bericht De Betteld opent vestiging in Zuid-Zweden
Volgend artikel 200ste droogtestuw geplaatst in strijd tegen droogte

Nu op WijGelderland