Nieuws

Nieuw retailgebouw Centerpoort-Nieuwgraaf Duiven

Omstreeks mei beschikbaar voor huurders

Nieuw retailgebouw Centerpoort-Nieuwgraaf Duiven

Duiven,
Wethouder Spaargaren bracht op 8 maart jl. samen met een aantal ambtenaren een bezoek aan het nieuwe retailgebouw dat aan de Nieuwgraaf 9-15 in Duiven wordt gebouwd. Rond de zomer openen hier verschillende winkelformules hun deuren. 

Bouwbedrijf Remco Ruimtebouw realiseert het gebouw van circa 2.800 m2 in opdracht van Janssen de Jong Projectontwikkeling. Naar verwachting is het pand omstreeks mei beschikbaar voor de huurders voor de verdere afbouw van hun winkels.

Bijzonder moment
Naast bovengenoemde afgevaardigden van gemeente Duiven, waren medewerkers van Janssen de Jong Projectontwikkeling, Remco Ruimtebouw, architect Palazzo en de toekomstige huurders aanwezig bij het bouwbezoek. Rob Gerritsjans, regiomanager Oost bij Janssen de Jong Projectontwikkeling: “Een bijzonder moment, aangezien dit – vanwege de coronamaatregelen – de eerste fysieke ontmoeting was tussen de diverse partijen! Terwijl we de afgelopen twee jaar intensief hebben samengewerkt aan het project.”

Sterk aanbod
“Met dit nieuwe gebouw wordt aan het bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf in Duiven grootschalige detailhandel toegevoegd, passend bij het thema ‘In en om het huis’. Hiermee wordt het aanbod op het terrein versterkt. Precies zoals de gemeente het voor ogen heeft”, aldus wethouder Spaargaren.

PlatteTV en AllesvoorBBQ
In de nieuwe winkel van PlatteTV kan men straks terecht voor een divers aanbod van consumentenelektronica. Naast een breed TV-assortiment biedt deze winkel een uitgebreid audio- en accessoire-aanbod. Tevens vestigen zich AllesvoorBBQ met een ruim assortiment aan barbecues en buitenkeukens en PlayseatStore met spullen voor gamers, in het pand.

Keukenstunter en Sanistunter
Nieuwgraaf 9-15 biedt ook ruimte aan de elfde vestiging van Keukenstunter. De keukenwinkel voor luxe keukens en keukenapparatuur van hoge kwaliteit tegen stuntprijzen. In de aangrenzende showroom opent de achtste winkel van Sanistunter. Hier worden de laatste trends op het gebied van badkamers en sanitair aangeboden tegen stuntprijzen.

Prominent
Tot slot vindt ook Prominent een plek in het nieuwe gebouw met een showroom voor relaxstoelen, fauteuils en banken met comfortfuncties. Prominent combineert zitcomfort met aantrekkelijk design, van comfortabele eetkamerstoelen tot elektrische relaxfauteuils en sta-op-stoelen.

Al met al vormen deze bedrijven een mooie aanvulling voor bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf. De winkels openen naar verwachting medio 2022 hun deuren voor het publiek.

 

Vorig bericht Apeldoorner in finale Nederlandse kampioenschappen voor vaktalent
Volgend artikel Tuinmeubelshop en Santika Furniture gaan partnership aan

Nu op WijGelderland