Vastgoed

Lidl Ulft heropent woensdag

Na 2 maanden verbouwen opent Lidl 14 februari om 09.00 uur haar vernieuwde winkel in Ulft

Lidl Ulft

Bron: Lidl

Woensdag 14 februari is het zover. Na 2 maanden verbouwen opent Lidl om 09.00 uur haar vernieuwde winkel in Ulft aan de Kerkstraat. Klanten kunnen hier vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’.

De nieuwe supermarkt is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten. Klanten kunnen bij de Warme Bakker zelf hun verse brood met de broodsnijmachine snijden als ze dat willen. Een blikvanger in de winkel is het ‘Vers & Ambachtelijk’ meubel met een divers en betaalbaar assortiment aan vleeswaren, kazen, tapas- en borrelhapjes. Tevens is de nieuwe supermarkt voorzien van 3 reguliere en 7 zelfscankassa’s.

Gratis 1 minuut winkelen

Ter gelegenheid van de opening kunt u op woensdag 14 februari tussen 08:30 en 08:50 uur bij de ingang van Lidl Ulft een gratis lot ontvangen om kans te maken op 1 minuut gratis winkelen. Kijk voor de algemene voorwaarden op www.lidl.nl/winacties

Extraatje voor Lidl Plus app klanten

Als extraatje krijgen alle klanten een gratis roos zolang de voorraad strekt. Daarnaast krijgen alle Lidl Plus klanten op woensdag 14 februari een gratis big shopper na het scannen van hun digitale klantenkaart.

Geen sigaretten en tabak

Deze supermarkt verkoopt, net als alle andere Lidl filialen in Nederland, geen tabakswaren en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. Lidl is de eerste supermarktketen in Nederland die gestopt is met de verkoop van sigaretten.

Adres

Kerkstraat 30 te Ulft

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag       08.00 – 21.00 uur
Zondag                                   10.00 – 19.00 uur

Nu op WijGelderland