Evenementen

Kamasutra voegt extra dag toe: ‘Overwerken tussen strippers in de Jaarbeurs’

Direct vanuit werk met collega's naar de wereld van erotiek

Kamasutra voegt extra dag toe 'Overwerken tussen strippers in de Jaarbeurs'

Foto: KamaSutrA beurs

Utrecht, 
‘Nationale overwerk avond’. Zo omschrijft de KamaSutrA beurs donderdag 22 september. ,,We hebben een extra dag toegevoegd aan het evenement omdat we merken dat de vraag naar tickets massaal is”, zegt woordvoerster Mariska van den Hout. De beurs is in Utrecht tot en met zondag 25 september. ,,Er worden 20.000 bezoekers verwacht. Niet iedereen kan echter in het weekend. Dus hebben we de donderdag toegevoegd. Dan kunnen mensen zich direct vanuit hun werk samen met collega’s storten in de wereld van erotiek. Lekker overwerken tussen onze strippers.”

Het is volgens Van den Hout een ideaal excuus om naar de beurs te komen. ,,Thuis kun je overwerk als reden presenteren”, lacht ze. ,,En vervolgens onze beurs bezoeken.” Serieus: ,,Het is niet alleen een ludiek item. Er komen ook veel mensen naar KamaSutrA die kinderen hebben. En dan moet je maar net tijd hebben in het weekend. Dat geldt ook voor ouders die hun kroost op basis van co-ouderschap opvoeden. Dan zit je vaak vast aan een vooraf vastgestelde agenda. KamaSutrA biedt daarvoor nu een mooie oplossing door ook de donderdag open te stellen.” Het evenement is bijna drie jaar weg geweest. ,,Daarin schuilt natuurlijk ook deels het succes dat we nu ervaren”, zegt Van den Hout. ,,De vraag naar erotiek is massaal. En wat wij bieden vind je nergens anders in Europa. Die combinatie zorgt nu voor een run op tickets.” Ook de actualiteit noemt ze als reden. ,,Van het journaal worden mensen niet vrolijk momenteel. Er is ontzettend veel ellende in de wereld. Consumenten willen daaraan ontsnappen. KamaSutrA leent zich daar bij uitstek voor. Het is een speeltuin voor volwassenen.”

Veel belangstelling

De voorverkoop was nooit eerder zo groot als in dit jaar. ,,Dat verbaasde zelfs ons wel enigszins”, zegt de woordvoerster. ,,Wij roeien in die zin volledig tegen de stroom in. Veel shows en evenementen staan ontzettend onder druk. Die ontwikkeling gaat – als het om publieke belangstelling gaat – volledig aan KamaSutrA voorbij. Zodanig dat zelfs een extra dag is toegevoegd.” Van den Hout kijkt uit naar het weekend vol erotiek in de Jaarbeurs. ,,We pakken echt uit dit keer. De beurs wordt groter dan ooit.” Alle vertrouwde attracties die het evenement groot hebben gemaakt, komen terug. Het gaat onder meer om het Doolhof, Swingerscafé, Cinema Erotique, de Peepshow, theaters en live optredens. Nieuw zijn onder meer een ‘slipless’ reuzenrad en de Men’s Club. Speciaal voor jongeren wordt een groot ‘soft’ area ingericht voor beginners in de wereld van erotiek. Er kunnen onder meer Burlesque- en paaldans workshops worden gevolgd. Daarnaast is er een dance area, Food trucks en bezoekers kunnen een ritje maken op een immense penis.

Vorig bericht HappySoaps start na Zweden op de Deense cosmetica markt
Volgend artikel John Goessens wordt bestuurder van entrea lindenhout

Nu op WijGelderland