Detailhandel

HappySoaps komt met ‘Specialty Shampoo Bars’

Vijf varianten beschikbaar

HappySoaps 'Specialty Shampoo Bars'

Apeldoorn,
HappySoaps, het 100% plasticvrije verzorgingsmerk, komt met speciale Shampoo Bars. In totaal zijn er vijf verschillende soorten Bars beschikbaar. De speciale Bars zijn te bestellen op de website van HappySoaps. De geadviseerde verkoopprijs bedraagt € 17,49. Eén Specialty Shampoo Bar van HappySoaps vervangt 2 à 3 reguliere plastic shampooflessen.

Marcel Koers, medeoprichter van HappySoaps: ”Het is een langgekoesterde wens van ons om met Specialty Bars te komen. Een Bar met ‘iets extra’s’ en hoge kwaliteit staat aangeschreven. Na zes maanden testen hebben we nu een speciaal product ontwikkeld. Een kwalitatief goede Shampoo Bar met uitmuntende kwaliteiten.”

Natuurlijke verzorging voor iedereen

Het is de missie van HappySoaps om 100% plasticvrije en natuurlijke verzorging toegankelijk te maken voor iedereen. HappySoaps heeft nu meer dan 150 producten in het assortiment, binnen twintig productcategorieën. Denk hierbij aan plasticvrije alternatieven voor Shampoo, Conditioner, Douchegel, Scheerschuim, Gezichtsreiniger, Body Lotion, Zonnebrand en zelfs Honden Shampoo. Dit jaar hebben ze nog 100% plasticvrije Tandpasta Tabs en Cleaning Tabs aan het assortiment toegevoegd.

 

 

Vorig bericht Mannenlabel ANTOON opent Brand Store in Apeldoorn
Volgend artikel Ede stemt in met de uitrol van glasvezel in vijf dorpen

Nu op WijGelderland