Investering

GRNGrid haalt 50 miljoen dollar financiering op

Met behulp van deze extra financiering zal het blockchain project GRNGrid stappen maken

GRNGrid haalt 50 miljoen dollar financiering op

GRN Association* heeft middels een private coin offering met haar cryptomunt GRN ($G) een token subscription facility van 50 miljoen USD weten veilig te stellen van het in de Bahama’s gevestigde investeringsfonds GEM Digital Limited. Met behulp van deze extra financiering zal het blockchain project GRNGrid grote stappen maken om het project in 2023 af te kunnen ronden.

GEM

Global Digital Limited is een investeringsfonds die zich richt op digitale activa. Vanuit de Bahama’s is  de firma actief in sourcing, structurering en investeren in veelbelovende utility-tokens die op meer dan 30 gecentraliseerde en gecentraliseerde beurzen worden aangeboden.

GRN Grid

GRNGrid is een high tech “layer 1” blockchain protocol gebaseerd op veiligheid, gebruikersgemak en duurzaamheid. Het GRNGrid project is opgezet met het idee om het netwerk zo volledig
mogelijk op natuurlijke energiebronnen te kunnen laten draaien zoals wind, hydro, zon en aardwarmte. Dit duurzame en unieke initiatief is wereldwijd vanuit zowel de cryptomarkt als uit de energiemarkt erg positief ontvangen en de eerste projectpartners hebben zich al gemeld.

De ontwikkelaars hebben naast duurzaamheid ook verschillende technische hoogstandjes ingebouwd voor de eindgebruikers zoals bijvoorbeeld GRNpay, een crypto ‘tikkie’.

Cryptomunten

GRNGrid heeft een eigen cryptomunt genaamd GRN. Deze is ingezet om middels een ICO het project van de grond af te krijgen. Deze eerste financieringsronde is enkele maanden geleden succesvol afgerond en inmiddels is de cryptomunt niet alleen maar verkrijgbaar in Nederland bij Knaken.nl. Maar is de munt ook internationaal verhandelbaar op verschillende exchanges (XT.COM, Bitmart, LBank en LAtoken).

“GRN Grid is niet alleen maar een visie, maar het zal met dank aan GEM ook allemaal snel realiteit worden!”, zegt John de Vroede, President en boardmember van de GRN Association in Zug, Zwitserland”

Vorig bericht Doorbraak voor de collectieve woningbouw
Volgend artikel HappySoaps start na Zweden op de Deense cosmetica markt

Nu op WijGelderland