Glasvezel

Glaspoort aanleg glazvezel in de gemeente Overbetuwe en Tiel

Meerdere bedrijventerreinen in Overbetuwe krijgen een razendsnel glasvezelnetwerk dankzij Glaspoort

Glaspoort
Meerdere bedrijventerreinen in Overbetuwe krijgen een razendsnel glasvezelnetwerk dankzij Glaspoort. Bedrijventerreinen De Schalm-Andelst Oost en Bedrijvencentrum De Schalm in Andelst, Bedrijvenpark Merm en De Aam in Elst en Poort van Midden Gelderland in Heteren en bedrijventerrein Tiel-Kellen in Tiel worden aangesloten op het netwerk van Glaspoort. In totaal wordt 38 kilometer gegraven en wordt ongeveer 230 kilometer aan glasvezel uitgerold om de bedrijven te voorzien van een glasvezelaansluiting.

Begin 2024 wordt gestart met de aanleg

Dit is goed nieuws voor de ondernemers op deze bedrijventerreinen. Bedrijven kunnen binnenkort profiteren van de voordelen van glasvezelinternet. Glaspoort levert een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de gemeente Overbetuwe door de aanleg van een glasvezelnetwerken. Dit stimuleert niet alleen de lokale economie, maar draagt ook bij aan de leefbaarheid en duurzaamheid van de gemeente.

Vrijblijvende glasvezelaansluiting op het open netwerk van Glaspoort

Het laten aansluiten van een glasvezelaansluiting in het bedrijfspand is kosteloos en brengt geen verplichtingen met zich mee. Indien ondernemers meteen gebruik willen maken van hun glasvezelaansluiting, kunnen zij terecht bij één van de bijna 30 serviceproviders die hun internet- en telecomdiensten aanbieden op het open netwerk van Glaspoort. Op de website van Glaspoort staat een overzicht van alle serviceproviders, waaronder Vodafone zakelijk, Odido en KPN

Vorig bericht Twee Gelderse finalisten voor TopCoach 2023
Volgend artikel Werkzaamheden tussen knooppunt Beekbergen en Apeldoorn-Zuid

Nu op WijGelderland