ICT

Fujitsu breidt uSCALE service uit naar SELECT-Partners

Betalen voor verbruik

Fujitsu uSCALE service SELECT-Partners

Fujitsu breidt zijn uSCALE-infrastructuur-as-a-service uit naar SELECT-partners. Klanten van Fujitsu’s SELECT-partners kunnen nu gebruikmaken van Cloud modellen waarbij ze maandelijks alleen voor hun werkelijke verbruik betalen. 

Volgens onderzoek van IDC opereert 85 procent van de organisaties al in hybride cloudomgevingen, terwijl de meeste data nog steeds lokaal worden bewaard. Een belangrijke trend in deze infrastructuuroplossingen zijn modellen waarbij alleen wordt betaald voor het verbruik, zoals Fujitsu uSCALE. Dit biedt klanten van Fujitsu SELECT-partners toegang tot hun eigen IT-infrastructuur en bijbehorende software, waardoor er voldoende capaciteit is om aan de oorspronkelijke vraag te voldoen en er een buffer voor groei is. Bovendien geeft het toegang tot een selectie van aanvullende IT-infrastructuur en software van Fujitsu-alliantiepartners, zoals SUSE, RedHat, NetApp en Nutanix.

Alleen voor gebruik betalen

Via uSCALE bieden SELECT-partners hun klanten diensten en IT-infrastructuur waarbij ze alleen voor gebruik betalen. Dit maakt zakelijke klanten flexibeler en geeft hen de financiële ruimte om te bouwen aan de infrastructuur ten behoeve van bedrijfsgroei, zonder een grote investering vooraf.
SELECT-partners kunnen gebruikmaken van alle benodigde middelen voor nieuwe zakelijke mogelijkheden. Bovendien kunnen ze altijd terugvallen op het Fujitsu partner ecosysteem.

Continue waarde creëren

Fernanda Catarino, Head of Channel, Alliances and Ecosystem Europe bij Fujitsu, zegt: “Door Fujitsu uSCALE uit te breiden naar onze SELECT-partners, bieden we hun eindgebruikers meer flexibiliteit voor de financiering van hun IT-activiteiten. Onze partners kunnen eenvoudig nieuwe diensten uitbreiden en zo continue waarde creëren, terwijl risico’s en complexiteit worden geminimaliseerd. Klanten profiteren zo – zonder vooruitbetaling – van directe toegang tot de nieuwste infrastructurele technologieën, plus de flexibiliteit om op en neer te schalen. Dit allemaal met maandelijkse betalingen op basis van gebruik.”

Vorig bericht Bierbrouwers gezocht voor Bier Festival De Betuwe
Volgend artikel Financiële bijdrage MenzisFonds voor maatschappelijke projecten

Nu op WijGelderland