Automotive

Eerste Europese evenement voor automotive

Vierdaagse evenement volledig in virtuele vorm

Eerste Europese evenement over automobieltechnologie en innovatie

Beeldmateriaal: MotorK

MotorK, toonaangevende EMEA-groep, gespecialiseerd in SaaS-oplossingen voor de autodetailhandel, presenteert de eerste editie van Automotive I/O: Bridging Minds, het eerste virtuele Europese evenement in Europa over automobieltechnologie en innovatie.

Virtuele beurs

Doel van de digitale bijeenkomst is om een uitgebreid overzicht bieden van digitale automotive en de digitale revolutie te stimuleren voor de toekomst van mobiliteit. Automotive I/O vindt plaats van 20 tot 23 maart 2023 in een volledig virtuele vorm, waardoor deelname op grote schaal mogelijk is en open is voor alle geïnteresseerde partijen, waar ze zich ook bevinden. Tijdens het vierdaagse evenement zijn er presentaties, keynotes, paneldiscussies, interviews en workshops door vooraanstaande vertegenwoordigers uit de industrie en internationale en nationale journalisten over de meest actuele onderwerpen. Het virtuele podium Automotive I/O biedt plaats aan meer dan 70 sessies en meer dan 80 sprekers, biedt netwerkmogelijkheden en biedt ruimte aan sportkampioenen en innovatieve denkers om ideeën uit te wisselen, te inspireren en geïnspireerd te worden.

State-of-the-art beeld

Het evenement bevat een rijke agenda met toespraken over onder meer digitale transformatie, nieuwe concept van mobiliteit, maar ook opkomende bedrijfsmodellen en het vaststellen van nieuw digitaal talent. De bijeenkomst schetst een state-of-the-art beeld van de automobieltrends die beïnvloeden en de komende maanden leidend zullen zijn.

Aangekondigde sprekers

Onder de tot nu toe aangekondigde sprekers zijn Martin Kuhn, Managing Director EDC Volkswagen Group, Steve Greenfield, CEO en oprichter Automotive Ventures, een referentiepunt in het Amerikaanse automobielscenario, Giuseppe Stigliano, ondernemer, keynote speaker en ceremoniemeester van Automotive I/O. Ook sportkampioenen zoals Marco Belinelli, kampioen van Virtus Bologna en de eerste Italiaan die een NBA-titel won, en Aurélien Ducroz, voormalig wereldkampioen Free Ride en nu vooral actief op wedstrijdniveau in de watersport.

Evenement als anticipatie op uitdagingen en trends

“Automotive I/O: Bridging Minds is de Europese marktplaats waar digitale transformatie wordt besproken”, zegt Marco Marlia, CEO en medeoprichter van MotorK. “Met dit evenement willen we een format creëren met waardevolle content die verder gaat dan de traditionele canons van de industrie. Met de bijdrage van de vele internationale sprekers die om de beurt op de agenda zullen staan, willen we anticiperen op de uitdagingen en trends die de komende maanden zullen spelen”. Verdere previews van Automotive I/O: Bridging Minds, de bijgewerkte agenda en sprekerslijst zijn te vinden op www.automotive.io. Een serie van eersteklas sprekers zal het podium betreden bij Automotive I/O: Bridging Minds, om het publiek te begeleiden op een ontdekkingsreis naar digitale innovatie in de auto-industrie en daarbuiten.

Vorig bericht Woondeals voor 104.000 nieuwe woningen in Gelderland
Volgend artikel Winnaars Gelderse Circulaire Innovatie bekend

Nu op WijGelderland