WijBusinessNieuws

E-mailnieuwsbrief voor WijUtrecht en WijGelderland

Meer dan 40.000 ondernemers en beslissers per maand

E-mailnieuwsbrief voor WijUtrecht en WijGelderland


Wij van Wij zitten niet stil. Februari vorig jaar is WijBusinessNieuws overgenomen en ondertussen bereiken wij meer dan 40.000 ondernemers en beslissers per maand. Sinds kort zijn wij begonnen met het maken van eigen content in de vorm van interviews en blogs en dit wordt veel gelezen door jullie!

Zuid-Holland, Noord-Holland en Noord-Brabant ontvangen al een e-mailnieuwsbrief van ons en door uitbreiding van het aantal medewerkers hebben we besloten nu ook Utrecht en Gelderland eens per week een overzicht te sturen met het B2B nieuws uit die regio’s. De nieuwsbrief houden we kort en krachtig (we hebben het allemaal druk, maar willen wel op de hoogte blijven) en is nu ook goed leesbaar op smartphones.

WijUtrecht en WijGelderland zijn onderdeel van WijBusinessNieuws, een belangrijk zakelijk nieuwsplatform in uw regio. Niet alleen om hier lokaal B2B-nieuws te lezen, maar ook om uw eigen content op aan te leveren of om op te adverteren. Onze websites hebben de afgelopen jaren hun bestaansrecht in de markt bewezen. Met een nog steeds verder groeiend aantal bezoekers is WijBusinessNieuws een belangrijk platform geworden voor veel ondernemers, managers en andere beslissers.

Heeft u ideeën, suggesties of tips qua regionaal B2B nieuws? Mail ons dan via redactie@wijbusinessnieuws.nl.
Voor adverteren op WijBusinessNieuws klik HIER.
Samen bereiken Wij meer.

Aanmelden voor de nieuwsbrief van uw regio kan hier:
WijUtrecht
WijGelderland

Vorig bericht Start werkzaamheden aansluiting Wezep en bedrijvenpark H2O op A28
Volgend artikel Toekomstperspectief land- en tuinbouw Gelderland

Nu op WijGelderland