Opening

De Betteld opent vestiging in Zuid-Zweden

Gelderse camping opent Scandinavische vestiging

De Betteld Zuid Zweden

Foto: De Betteld

Zelhem,
De Betteld opent dit jaar een nieuwe vestiging in Zuid-Zweden. De locatie is een plek in een dennenbos zoals ze daar zoveel voorkomen aan een meer. Vanaf zeven februari kunnen mensen online boeken. Vincent en Elma van Willigen met hun dochters runden het park de afgelopen twaalf jaar. Ze zochten opvolging en nu neemt De Betteld dit initiatief over.

De Betteld staat bekend om hun programma’s met een christelijke inhoud. Elma en Vincent brachten ook daar al die twaalf een programma met een geestelijke meerwaarde. Denk daarbij kinderwerk, jeugdwerk en ontmoetingen voor de volwassenen. Op de camping staat een klein kerkje voor de meetings. Jannita en Gerhard Hobelman zijn er eind 2022 gaan kijken en zijn erg enthousiast over de mogelijkheden aldaar. Bekijk hier de overdracht in beeld.

Voorlopig kleinschalig

Het terrein is twintig hectare groot, maar de camping is voorlopig kleinschalig met enkele tientallen kampeerplekken en een paar verhuurobjecten zoals toercaravans en een Zweedse stuga. De camping is dit jaar net zoals in het verleden alleen open in juli en augustus. Er wordt samengewerkt met de lokale kerk die daar in de buurt een groepsaccommodatie heeft.

Vorig bericht Toekomstperspectief land- en tuinbouw Gelderland
Volgend artikel 200ste droogtestuw geplaatst in strijd tegen droogte

Nu op WijGelderland