Cultuur

Cultuurfonds Gelderland organiseert informatiebijeenkomst over indienen aanvragen

De sessie vindt plaats op 19 september 2022 van 14.00 tot 15.30 uur

Cultuurfonds Gelderland organiseert informatiebijeenkomst over indienen aanvragen
Arnhem,
Het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland wil het makkelijk maken om meer te weten te komen over de werkwijze van het Cultuurfonds. Wanneer kan financiële ondersteuning aangevraagd worden? Voor welke projecten? Waar moet op gelet worden?

Het Cultuurfonds draagt graag bij aan uitzonderlijke projecten op het gebied van cultuur en natuur in de volle breedte, zoals muziek, (cultuur)historie, natuur, beeldende kunst, erfgoed en cultuur- of natuureducatie. Ook kan het Cultuurfonds bijdragen aan de kosten voor bijvoorbeeld apparatuur die voor culturele zaken wordt gebruikt, zoals instrumenten en museale inrichting. Maar er is nog veel meer over te vertellen.

Aanmelden

Reden om iedereen die meer wil weten over wat het Prins Bernhard Cultuurfonds voor organisaties in Gelderland kan betekenen, uit te nodigen zich aan te melden voor een digitale bijeenkomst waarin we toelichten hoe we te werk gaan. Deze sessie vindt plaats op 19 september 2022 van 14.00 tot circa 15.30 uur. Aanmelden kan via gelderland@cultuurfonds.nl o.v.v. informatiebijeenkomst 19 september 2022.

www.cultuurfonds.nl/gelderland

Vorig bericht Klimmendaal volledig rookvrij
Volgend artikel Wilma Panneman interim-bestuurder HAGV

Nu op WijGelderland