Duurzaam

Circulair ondernemersloket Oost-Nederland

Voor ondernemers met circulair vraagstuk

Circulair ondernemersloket Oost-Nederland

Tijdens de week van de circulaire economie, 6 tot en met 11 februari 2023, opende gedeputeerde Helga Witjes het Circulair ondernemersloket Oost-Nederland. Ondernemers met een circulair vraagstuk, of die tegen belemmeringen aanlopen als het gaat om circulair ondernemerschap, kunnen via dit loket contact opnemen.

Support voor circulaire ondernemers Oost-Nederland

Er komt veel kijken bij circulair ondernemen: Waar moet iemand beginnen? Hoe neemt diegene de volgende stap? Hoe zit het met wet-en regelgeving? En hoe komt de persoon aan financiering of de juiste producenten of grondstoffen? Dit zijn zomaar een paar voorbeeldvragen. Om circulaire ondernemers hierbij te helpen, is er het Circulaire ondernemersloket Oost-Nederland. Bij dit digitale loket kunnen ondernemers hun vraag indienen. Het netwerk van CIRCLES verzamelt de belemmeringen en kijkt wie de ondernemer het beste kan helpen.

‘Circulair werken is de toekomst’

”Ondernemers lopen nog te vaak tegen barrières aan. Geef die door aan het Circulair ondernemersloket. Want dan bespreken we ze met de partijen, die daarover gaan. Zo zetten we stappen om verder te komen. Want circulair werken is de toekomst voor ondernemers.”Helga Witjes, provincie Gelderland.

Voor wie en met welke vragen?

Het loket staat open voor alle circulaire ondernemers uit Oost-Nederland, die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast gelden nog een aantal andere richtlijnen, te vinden bij het ondernemersloket. Het loket is vooral bedoeld voor ingewikkelde vragen die een ondernemer zelf al probeerde op te lossen, maar alsnog hulp bij nodig heeft. Bijvoorbeeld door gebrek aan kennis, ketenpartners, financiering of problemen met wet- en regelgeving.

Vorig bericht Definitieve gunning contract N346 aan BAM
Volgend artikel Veel beroepen met structureel goede kansen in Gelderland

Nu op WijGelderland